onsdag 30 juni 2010

Snart klart...?

Det börjar kännas som att hallen aldrig blir klar. Det är svårt att vara arbetande människor och samtidigt leka händige Kurt därhemma... Vi har iallafall lyckats få dit golvet- enligt mitt tycke ett härligt golv! Tapeterna är klara sedan länge- romatiskt blommigt. Det vi nu håller på med är själva garderoben... Där ska ju alla tekniska prylar förvaras, blir det bara klart kan vi snart komma ut på nätet som vanligt och då--- kommer bilderna!
Jag får försöka jobba på så är vi snart iland med vårt sommarprojekt!
Må så gott alla!!!

måndag 21 juni 2010

Inget internet!

Renoveringen av hallen hemma i huset har inneburit att sladden till internet är avklippt. Detta innebär konsekvenser som jag inte tänkt på förrän nu. Man är trots allt ganska beroende av denna "livlina" ut i omvärlden.
Nåja, vi har rivit upp golvet i hallen och spacklar väggar och rivit ut inredningen i det före detta städskåpet. Det kommer att bli jättebra när allt är klart men till dess...
Nya dörrar till en större garderob är beställt och står och väntar, nytt golv och nya tapeter är likaså inhandlade. Väntar med spänning på att få dessa saker på plats.
Återkommer med bilder!!!

tisdag 8 juni 2010

Google Översätt

Google Översätt: "– skickat med Google Verktygsfält"

Sista touchen på sovrummet

Sovrummet gjorde vi ju om för några månader sedan. Vi köpte då ett par garderober på IKEA. Dessa var ljusa och fina men de var bara garderober. Nu har de fått en liten släng av min pensel och nu känns de lite personligare.
Först en bild på dem när vi nyss köpt dem:
Sedan lite bilder på hur de blev sen:
Lite text på ovankanten och så lite andra handtag. Det var väl det som behövdes sen var iallafall jag nöjd.

söndag 6 juni 2010

Underbara försommar

Försommaren är en helt underbar tid. Syrén, lupin och liten olika sippor (som jag gillar mycket- det märks inte minst på bloggens namn...)
Vi har just blivit klara med trädgården på framsidan. Det har länge varit en eftersatt del av vår trädgård. I några veckor har vi kämpat för att färdigställa den till studenten, vilket vi faktiskt lyckades med. Det sista som behövdes var en vit syrén, som ska formas till ett träd. Kära svärmor ställde gärna upp och grävde upp ett exemplar från sin trädgård (samt diverse andra små växter) man måste säga att hon är givmild! Bilder från trädgården kommer i det nämaste.
Ville nu visa lite inifrån istället:
Den lilla nallen pryder sin plats uppe på bokhyllan och vakar över oss med sin glada uppsyn.
Dessa underbara och vackra stenar finns ju att köpa lite varstans och jag bara älskar dem! De sänder fina budskap i all sin enkelhet.
Jag önskar alla en riktigt härlig försommardag nu.