fredag 25 februari 2011

Sportlov

Ännu en underbar dag! Trots att snön yr lite i luften känns det ganska bra, termometern har ju letat sig upp till endast ensiffriga minusgrader! Det måste ju betyda att det är vår i antågande snart. Vi har passat på att ha lite sportlov här i familjen. Vi har hunnit med att vara i Ånnaboda en dag. Det är såå vackert uppe i Kilsbergen. Bor man i Närke är man ju van vid slättland så det är riktigt kul att komma upp och se en liten backe emellanåt...
Ja, backarna är ju inga jättebackar men ändå, kul hade vi. Utsikten från restaurangen är otroligt vacker men den var svår att fånga på bild med kameran. Vädret var verkligen på vår sida, solen sken och luften var klar och härlig- kan man ha det bättre?
Fika var en given punkt under dagen, förstås.
Vi passade även på att ta en förmiddag för att åka skridskor. Det går ju alldeles utmärkt att åka på naturisar nu när kylan har varit så ihärdig denna vinter.
Nå återgår väl dagarna till det mer normala igen. Det är mest hantverk för min del nu. Ska försöka visa lite av det som tillkommit här hemma snart!

Må så gott!

1 kommentar:

Edtiaflicka sa...

Ånnaboda låter härligt. Har inte varit ledig något i veckan... bara sjuk.... blä!

Kram