lördag 22 februari 2014

Datorkrångel och en hel del inspiration

Vissa saker vill man bara att de ska flyta på utan problem. Datorn är en sådan del av mitt liv. Tänk om den bara ville fungera, utan virus, trojanska hästar och allt vad det kan vara. För ett tag sen upptäckte jag att det kom upp ett litet fönster på min dator varje gång jag gick in här på min blogg. Den gav mig möjlighet att tjäna pengar...Självklart blir man ju misstänksam. Tyvärr gick det inte att bara "kryssa ner" den. Efter en tid fick jag be min käre make om hjälp. Tur att man har dator- och datakunnigt folk omkring sig.
Buddy host hette programmet och var, för mig, svårt att få bort, men maken lyckades. Hoppas nu att ni som varit inne här på min blogg inte fått samma problem hos er? Den är nu borttagen från min dator och kommer inte längre upp när jag använder min dator.
Efter de föregående dagarnas snöfall känns det ganska skönt med lite sol. Vårat kontor håller så sakta på att växa fram och jag verkligen längtar efter att få visa er lite bilder på hur det ser ut.
Må så gott!

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Tack för titten fina du;)
Jag har köpt en ny dator....den funkar bra...men mannen har gjort all installation , jag är jättedålig på sånt....det enda som är lite krångligt just nu...är när jag ska föra över bilder från kameran...så jädrans många moment....men sakta men säkert börjar jag kunna...ska bli kul att se ditt nya kontor ;))
Här skiner solen idag...igår hade vi snöstorm !!!
Kram bia

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Trots all glädje man har av IT-världen, lika mycket elände ställer den till med alla nätmobbare, trojaner och hackare. Det kan inte vara lätt att vara ung i dagens samhälle. Skönt att ni fick bort otäckingen till trojan som härjade här inne.

kram Emma